Let's get physical: Active April bij TNL

02 April 2024 - 2 min

De wintersport is voorbij en onze poriën stoten geen witbier meer uit. Dat kan maar één ding betekenen: Tijd voor Active April! De maand april zal in het teken staan van mentaal en fysiek fit(ter) worden.

Vitaliteit


We vinden het belangrijk altijd te blijven werken aan het creëren van een fijne werkomgeving met voldoende faciliteiten die bijdragen aan een cultuur waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Vitaliteit draagt daar dus sterk aan bij. Want om te zorgen dat alle TNL’ers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, is het belangrijk dat iedereen zich fit en gezond voelt. Zowel fysiek als mentaal.  

Vanuit HR hebben we een beleid opgesteld om jaarlijks actief bezig te zijn met vitaliteit en maatschappelijke impact, zodat dit een constante factor is in het werken bij TNL. Active April is hier een onderdeel van. 

Hoe gaan we dit doen tijdens Active April?


Door middel van extra activatie sporen wij elkaar de hele maand aan om elke dag een stapje extra te zetten als het gaat om mentale en fysieke actie en ontwikkeling. Dit zal zich uiten in een gezonde wedstrijd om wie de meest actieve TNL’ers van de maand zullen zijn 🏋️🧘. 

 Hoe ziet Active April eruit?  • Presentatie Vitaliteit & Maatschappelijke Impact in de organisatie 


HR Adviseur Britt neemt ons mee in hoe we als organisatie veel aandacht zullen geven aan het waarborgen van vitaliteit onder medewerkers, maar ook hoe we een steentje bijdragen aan het maken van maatschappelijke impact. Hier horen ook een paar updates bij vanuit YourCampus en OpenUp.  

Meer weten over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden?  

 

  • TNL Sport- en Teambuilding dag 


Deze dag staat geheel in het teken van mentale- en fysieke vitaliteit. Aan het begin van de dag krijgen TNL’ers een workshop van twee agenten van de speciale dienst van de Politie Nederland. Zij zullen ons uitdagen om na te denken over het belang van samenwerking in een team. Vervolgens lunchen we op kantoor, waarna we lekker heen en weer zullen bouncen in wat potjes bubbelvoetbal. We sluiten de dag af met een gezamenlijk borreltje bij Brouwerij Troost Westergas. Oftewel: een dag waar we met z’n allen actief zijn en heel even niet bezig met de business. 
Binnen de recruitment ben je continu actief binnen een hectische omgeving. Daarom is het fijn dat je werkgever je helpt herinneren om soms een moment voor jezelf te nemen en je hoofd leeg te maken zodat je fit blijft, en je hierin ook echt ondersteunt.
Stijn (Senior Business Consultant)

  • JINC Bliksemstage bij ons op kantoor 


In de ochtend komen ongeveer 10 scholieren van de middelbare school naar het TNL-kantoor, om een kijkje te nemen in het werkende leven. Spelenderwijs zullen we hen kennis laten maken met wat het werken op een kantoor, en het vak recruitment inhoudt. Doordat deze kinderen opgroeien in sociaaleconomische achterstand helpen wij, in samenwerking met JINC, deze kinderen een stapje verder in kun ontwikkeling tot hun volgende stappen.  

 

  • Inschrijving Dam tot Dam 


Dit jaar zullen we ook met een groep TNL’ers van Amsterdam naar Zaandam gaan rennen! Tijdens de kick-off van Active April zullen we de inschrijvingen hiervoor openen. Team Marketing is er zelfs mee bezig om te kijken naar eventuele sponsormogelijkheden rondom de Dam tot Dam. Extra reden om vol trots je hardloop skills in te zetten en te streven naar een mooie tijd in je TNL-shirt. Gebruik Active April als een mooie gelegenheid om de eerste trainingen al op te zetten! 

Vitaliteit als onderdeel van het HR-beleid


Naast Active April zijn we bij TNL altijd op zoek naar mogelijkheden om aan onze vitaliteit te werken. Om voldoende beweging te stimuleren kunnen TNL'ers gebruik maken van  YourCampus: een platform waarbij je als werknemer zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kunt kiezen. Elke TNL'er krijgt  € 15 per maand om uit te geven aan verschillende modules binnen YourCampus, zoals gezondheid, welzijn, gezond eten, onderwijs en sociale impact. Veel TNL'ers kiezen er dan ook voor om het budget te besteden aan de sportschool, of ze sparen het op voor een ontspanningsmassage of het kopen van sportkleding.

Wil je meer weten over YourCampus? Lees hier meer op hun website!
Werk jij ook graag bij een organisatie dat mentale en fysieke gezondheid belangrijk vindt, en waar je wordt gemotiveerd om gezond te blijven? Wees welkom! Neem een kijkje tussen onze toffe vacatures of bel Britt vrijblijvend op voor meer informatie en mogelijkheden.  
Foutje gezien? Laat het ons weten. We zijn je dankbaar!
More blog posts
More blog posts

Wil je weten hoe het er echt bij ons aan toe gaat? Neem dan eens een kijkje op onze cultuur pagina.

Onze cultuur