We zorgen voor snellere groei en ontwikkeling van mensen en bedrijven.

Wat we doen
The Next Label is de overkoepelende organisatie van onze labels Cooder, Buro5, Vesper People, Finture Careers en Flint People. En dat alles onder één dak. Met onze labels zijn we actief binnen de recruitmentmarkt; we verbinden onze klanten met hoogopgeleide professionals in verschillende vakgebieden. Daar geven we onze eigen draai aan, want in onze ogen is recruitment veel meer dan enkel mensen en bedrijven verbinden.
Neem een kijkje bij onze vacatures!
Onze eigen draai? We denken in de lange termijn, ontdekken groeidoelen en spelen daar snel op in. We willen behoeftes achterhalen die anderen nog niet van zichzelf weten. We zijn ondernemend, maar ook servicegericht. Zorgen voor snellere groei en ontwikkeling van zowel mensen als bedrijven, dat is waar we het allemaal voor doen. Met dat doel zorgen we ervoor dat we écht van toegevoegde waarde zijn in de markt. Daar werken we met al onze labels hard voor, elke dag weer. Maak jij straks ook het verschil?
Waar we voor gaan
Je weet nu wat we doen, maar waar willen we naartoe? Dan moeten we eerst even terugblikken naar juni 2016: de start van ons eerste label Cooder. Cooder is ontstaan omdat we zagen dat het anders kon én moest binnen recruitment. En dat zeggen we niet zonder het waar te maken. Inmiddels hebben we de markt flink op z'n kop gezet, hebben we grote stappen gemaakt én zijn we opeens een echte professionele organisatie geworden ;).
Maar we zijn nog lang niet klaar, want met onze ondernemersmentaliteit blijven we stappen zetten en streven we ernaar onmisbaar te zijn in de groei van elk bedrijf. Met onze toenemende organisatie timmeren we hard aan de weg, en bouwen we aan een ontwikkeld én gezellig team van gedreven Young Professionals. Want alleen met een sterk team kunnen we onze dromen waarmaken, nieuwe markten betreden, nieuwe labels opzetten en ga zo maar door... Kom jij ons versterken?

Onze labels

The Next Label

Cooder

Het label waar het allemaal begon. Nét even een andere werkwijze in de markt. Hoe dan? Cooder heeft een vernieuwend jobplatform. Met de abonnementenoplossing bouwen we aan langetermijnsamenwerkingen met onze klanten. Wat nog meer? We maken mensen er bewust van hoe belangrijk geluk is binnen je werk.

Bezoek de website
The Next Label

Buro5

Buro5 stelt organisaties in staat hun groeiambities waar te maken. Hoe we het anders doen? We bieden ‘Recruitment as a Service’. Als strategisch partner laten we onze klant bewust nadenken over hun eigen behoeften. Samen met onze klant hebben we een duidelijke langetermijnvisie en creëren we een gezamenlijk doel. Buro5 regelt het.

Bezoek de website
The Next Label

Finture Careers

Wij zijn Finture Careers. De menselijke headhunter die zowel werkt met een jobsite als proactieve werving. Wij zijn actief op de finance markt en geloven dat ontwikkeling en groei belangrijk zijn. Je bent bij ons daarom geen nummertje; we hebben het beste met je voor en zetten stappen vanuit een heldere basis. Zo pikken we alleen de beste vacatures uit die stapel ruis en staat jouw succes op één. Wij zijn klaar om in jóu te investeren. Jij ook?

Bezoek de website
The Next Label

Vesper People

Zelfstandig professionals zijn het gelukkigst en voegen het meeste waarde toe wanneer ze zich thuisvoelen binnen een opdracht. Ze zoeken een plek met voldoende uitdaging. Die éne plek waar ze hun kennis en expertise naar het volgende niveau kunnen tillen. Dat is wat we willen bereiken met Vesper People. Wij geloven dat opdrachtgever én professional met deze insteek altijd het beste tot hun recht komen. Laten we samen jouw beste match ontdekken!

Bezoek de website
The Next Label

Flint People

Flint is de recruitment dienstverlening van de toekomst. Wij zijn een unieke mix tussen corporate en bureau recruitment. Want onze specialisten zitten namelijk gewoon bij jou op de werkvloer. Ervaar het gemak van een corporate recruiter, met de snelheid van een bureau.

Bezoek de website

Hoe

maken we het verschil?
We blijven innoveren en staan niet graag stil. Dat zie je terug in onze verschillende businessconcepten, waar we steeds mee blijven groeien. Met onderscheidende samenwerkingsvormen én de gedrevenheid om altijd een stapje extra te zetten, leren we de ander écht kennen.
Zo zijn we in staat service op maat te leveren en onszelf én onze klanten steeds weer opnieuw uit te dagen. We bouwen aan de lange termijn, en werken snel en effectief zonder dat we de persoonlijke aandacht verliezen. En wat betekent dat voor jou? We zijn gedreven, fris en innoverend. We waarderen jou als persoon en vertrouwen op jouw toegevoegde waarde. Met de input die jij hebt, bouw je mee aan onze positie in de markt én aan de groei van de organisatie. Samen creëren we steeds nieuwe groeimogelijkheden!

Snelgroeiende
organisatie

Met een duidelijk doel voor ogen, groeit onze organisatie net zo snel als ons bloed stroomt. We stoppen niet en dit willen we ook niet. Groei jij met onze labels mee?

Wist je dat? We binnen de eerste 3 jaar zijn uitgegroeid naar 60 man, 5 labels en we de flesjes bier hebben ingeruild voor een eigen bar.

Persoonlijke
begeleiding

Vallen en opstaan is belangrijk om iets te leren. We helpen je een handje bij het opstaan, want verder groeien doe je beter met persoonlijke begeleiding.

Wist je dat? Je bij ons niet één contactpersoon hebt. Naast je Teamlead heb je ook nog een buddy, salescoach en natuurlijk je collega’s om vragen aan te stellen.

Trainingen
intern en extern

Kennis is er om te delen. Dit doen we door trainingen te geven en te krijgen, zowel intern als met externe partijen. Zoals we zeiden: we zitten niet graag stil, ook niet in onze ontwikkeling.

Wist je dat? Er een persoonlijk leiderschapstrainingstraject op je te wachten staat, als je bij ons doorgroeit in je functie.

Gezellig
team

Plezier! Dit tijdens: uitjes, borrels en teambuildingsactiviteiten. Want wij geloven: heb je het leuk op werk, dan word je er ook steeds beter in.

Wist je dat? We in maart 2020 met ons hele team op wintersport zijn geweest. “Jetzt geht’s los!”

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op, want wij zijn nieuwsgierig naar je!

Laat je horen!