6 dingen die je over ons kantoor moet weten voor je hier solliciteert

15 May 2023 - 2,5 min

Onze bedrijfscultuur, arbeidsvoorwaarden, pooltafel... allemaal erg leuk, maar het zegt niet heel veel over wat je écht kunt verwachten als je werkzaam bent bij ons.

Misschien heb je wel al een goed idee dankzij onze blogs en socials vol inside-info, maar we willen je méér geven. Transparantie en helderheid kun je krijgen! Zo ga jij ook veel zekerder je sollicitatieproces in bij ons (als dat op je planning stond). Dus, welke dingen kun je echt alleen weten als je hier werkt? Wat is er typisch voor ons kantoor? Lees verder om het te weten te komen! 

1. We hebben een geheime bel 


Huh? Ja, sorry. Onze deurbel zit (zonder opzet) een beetje verdekt opgesteld, waardoor veel sollicitanten bij binnenkomst niet zo goed weten waar ze zich moeten melden. Een (marketing)collega van ons is bijvoorbeeld helemaal naar sales gelopen met de woorden: “Hoi, ik ben er. En nu?” Laten we het je daarom alvast vertellen: als je binnenkomt vind je aan je linkerkant een paal met een knopje erop.  

Mocht je nou alsnog strugglen, neem dan gewoon plaats op de stoelen daar. Er is veel bedrijvigheid op de vloer en daarom altijd wel een TNL’er die je wegwijs maakt of wat te drinken aanbiedt voor je gesprekspartner je komt halen.  

2. Onze afspeellijst passen we aan op onze mood 


Heb je je gesprek op een vrijdag? Dan kun je Tino Martin uit onze kantoorspeakers verwachten. Kom je langs op maandagochtend (of überhaupt... máándag), dan is de sfeer wel wat anders. Iedereen moet natuurlijk een beetje opstarten zo aan het begin van de week, en dat doen we dan weer met de zalvende stem van Adéle. Hoe dan ook, welke dag je ook komt: weet dat het met onze humeuren altijd goed zit!  

3. Heb je een hond? Meenemen!  


Elke collega die een hond heeft, neemt hem of haar regelmatig mee. Hoe gezellig is dat! Tenminste, wij merken dat de aanwezigheid van deze harige viervoeters ons blij maakt en ook soms de nodige ontspanning geeft. Ben je allergisch? Geen zorgen, tijdens je gesprek krijg je geen hond op schoot. En ons kantoor is zo groot dat er genoeg ruimte is voor jullie beide.  

4. We hebben geen dresscode 


We vinden het belangrijk dat je iets draagt waarin je je goed voelt en waarin je helemaal jezelf bent. Is dat in een glittertop? Of met een bolhoedje op? Prima. Je raadt vast al dat wij dus, anders dan andere recruitmentorganisaties, geen pakken dragen hier. Zo was het hier eerst wel, maar daar werd eigenlijk niemand happy van. Vanaf toen is er besloten dat je daar dus gewoon lekker vrij in bent. Maar don't push it! Kroegschoenen met gaten erin... niet doen.  

5. Ons kantoor is op de TWEEDE verdieping 


Dit wordt even benadrukt, want het is wel eens voorgevallen dat een collega van ons op de dag van zijn eerste gesprek in de voorraadkast belandde van het gebouw in plaats van op onze verdieping. Hoe hij dat gedaan heeft, vinden we knap en daar kreeg hij dan ook zeker bewondering voor. Maar weet dus: tweede verdieping, betekent ook écht twééde verdieping! Gelukkig staan alle verschillende verdiepingen goed aangeven op meerdere bordjes, dus geen zorgen. 

6. Het is hier wel een beetje rumoerig 


Al die mensen aan de saleskant die door elkaar heen aan het bellen zijn, Tino die maar niet stopt met zingen én kantoorhonden. Prikkels! We snappen dat dit je misschien kan overvallen als je bij ons op kantoor komt. Voordeel: het is hier in ieder geval nooit saai. En ja, ook aan die extra geluiden wen je wel weer. Anders bestaan er ook nog noise-cancelling oortjes. Pfew.  
Mocht je deze blog nou met een klein lachje om je lippen hebben gelezen en jezelf erin herkennen, dan zou het zomaar kunnen dat je erg goed bij onze organisatie past! Wil je meer weten over ons of onze vacatures? Neem dan hier contact op met onze Corporate Recruiter Britt en/of bekijk hier welke rollen we hebben openstaan! 

Trouwens... nu kan het zijn dat je op onze vacature voor ‘Business Consultant’ terecht komt. Hier is iets wat je nog niet wist: we hebben een whitepaper geschreven waarin we deze rol van top tot teen uitleggen. Download 'm hier gratis! 

 
Foutje gezien? Laat het ons weten. We zijn je dankbaar!
More blog posts
More blog posts

Wil je weten hoe het er echt bij ons aan toe gaat? Neem dan eens een kijkje op onze cultuur pagina.

Onze cultuur