Het jaar van... Britt, Stijn en Bas!

22 January 2024 - 1,5 min reading time

In deze blog gaan we in gesprek met onze HR Adviseur Britt, Business Consultant Stijn en Lead Consultant Bas. We horen je denken: "Waarom specifiek deze TNL’ers?”

Nou, omdat zij het afgelopen jaar alle drie een knappe prestatie hebben neergezet en daarom met de neuzen in de prijzen gevallen zijn. We reiken er elk jaar drie uit: Rookie of the Year (best presterende nieuwkomer), Consultant of the Year (best presterende Business Consultant) én TNL’er van het Jaar (TNL’er die uitzonderlijke successen geboekt heeft). Lees hier wat ze het afgelopen jaar in het bijzonder hebben geleerd en welke les(sen) ze daaruit halen. 

Britt: TNL’er van het Jaar 2023 


Britt, lekker bezig! Je bent gewoon ‘TNL’er van het Jaar 2023’ geworden. Wat was voor jou een waardevolle les uit 2023? 

Om te focussen op jezelf en je niet teveel met anderen te vergelijken. Vertrouw op je eigen kunnen en laat je niet te snel van de leg brengen door alles om je heen! 

 Waar kijk je naar uit in 2024? 

Mijn ontwikkeling in een inhoudelijke rol als HR Adviseur! Inhoudelijk een compleet andere dan mijn voorgaande rol als Senior Corporate Recruiter met allerlei nieuwe uitdagingen. Zin in!

Stijn: Rookie of the Year 2023 


Stijn, wat een mooie prestatie. Rookie of the Year is een gewilde titel binnen de TNL-muren! Als Rookie of the Year, wat was voor jou een belangrijke les tijdens je eerste jaar bij The Next Label? 

Zoek altijd naar een werkgever waar je een goede werk-privé balans hebt. Dit zorgt ervoor dat je alleen maar meer waarde zal toevoegen op de momenten dat je aanwezig bent. 

Waar kijk je in 2024 naar uit?

Om de kennis en de nieuwe relaties die ik het afgelopen jaar heb opgebouwd verder uit te breiden, zodat ik samen met mijn team kan bijdragen aan de groeiambities van onze partners.  

 

Bas: Consultant of the Year 2023 


Jeetje Bas, hoe flik je dat toch elke keer... je bent zowaar voor de derde keer op rij Consultant of the Year geworden. Ongelofelijk! Viel er nog wat te leren in 2023? 

Absoluut. Ik heb geleerd dat flexibiliteit in dienstverband van onschatbare waarde is. Ik geniet van de vrijheid en het vertrouwen wat je als Lead Consultant/COTY krijgt!  

Heb je nog een doel voor jezelf gesteld voor 2024? 

Om de titel van Consultant of the Year te behouden natuurlijk! Eens zien of dat lukt tussen al het groeiende talent dat TNL rijk is...  

  
Lijkt het jou wel wat om net als Britt, Stijn en Bas te groeien op persoonlijk én professioneel gebied, en bij een organisatie te werken waar jouw groei uitbundig gevierd wordt? Bekijk hier onze vacatures! 
Foutje gezien? Laat het ons weten. We zijn je dankbaar!
More blog posts
More blog posts

Wil je weten hoe het er echt bij ons aan toe gaat? Neem dan eens een kijkje op onze cultuur pagina.

Onze cultuur