Bedrijfsbezoek: TNL x HvA

20 February 2019 - 2 min reading time

Donderdagmiddag 1 januari 2019 was het zo ver. De dag van het bedrijfsbezoek. Hoe dat er aan toe ging? Dat vertellen we je graag!

Een groep tweedejaars Bedrijfskunde MER studenten van de Hogeschool van Amsterdam kwamen bij ons op bedrijfsbezoek. Omdat we nog op een aantal studenten moesten wachten, dronken we een drankje en speelden we een potje pingpong tot dat iedereen er was. Zodra iedereen aanwezig was, gingen we van start! Jelle, één van de oprichters, trapte de middag af met zijn verhaal over Cooder.

Presentatie over Cooder 


Bedrijfskunde studenten leren tijdens hun studie hoe een bedrijf is opgebouwd, welke processen en functies er zijn en wat voor businessmodel een bedrijf heeft. Jelle vertelde over al deze onderwerpen. Hierdoor kwamen de studenten erachter hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Kortom, we vertelden meer over hoe Cooder is ontstaan, over onze innovatieve manier van werken en we stonden stil bij hoe we ons onderscheiden in de concurrerende markt van vandaag. 

Na  Jelle's verhaal over Cooder, nam onze Campus RecruiterMariken het stokje over om de studenten kennis te laten maken met onze bedrijfscultuur. Vragen als ‘Waar staan wij voor als werkgever?’ en ‘Hoe ziet onze bedrijfscultuur eruit en hoe maken we dat waar?’ werden beantwoord. 

 
visual
visual

Pauze! 


Genoeg geluisterd, tijd voor een korte pauze! Even een rondleiding door ons kantoor, zodat de studenten de werksfeer zelf ook kort konden proeven. Tijd voor een nieuw drankje, wat lekkers: The Next Label tompoezen(!) en nog even een potje pingpong oefenen? 

Presentatie oud-stagiaires 


Na de presentaties gaven de studenten aan een duidelijk beeld te hebben over hoe het er bij ons allemaal aan toegaat. Om vervolgens nog wat dieper in te gaan op de salesfuncties waarmee wij continu blijven groeien, kwamen onze oud-stagiaires Aimée en Carlo – ook van de opleiding bedrijfskunde MER – vertellen hoe zij de stageperiode bij Cooder hebben ervaren en wat ze allemaal hebben geleerd. Nog een leuke side note: ze werken nu bij ons als parttime Resource Consultants! 

Salesworkshop over gesprekstechnieken 


Om de studenten óók een beeld te geven over wat voor werk we doen, kwam één van onze Teamleads Jurriën een salesworkshop geven over de gesprekstechnieken die wij toepassen in het werk. In onze salesgesprekken passen de Consultants bepaalde technieken toe richting klanten en kandidaten. Hij kwam met veel praktijkvoorbeelden, de studenten konden meedenken over bepaalde vraagstukken en checken hoeveel energie ze van een salesflow krijgen! 

De studenten verlieten ons weer met een brede glimlach, en gingen vol nieuwe energie verder met hun studiedag. Kortom, het was een geslaagde dag en we hopen een aantal studenten binnenkort terug te zien voor een stage bij ons!
Moet jij ook binnenkort stage gaan lopen óf vind je het leuk om met je klas of vereniging langs te komen bij ons op kantoor voor een kijkje achter de schermen? Neem dan contact op voor meer informatie of neem een kijkje op onze vacaturepagina!
Foutje gezien? Laat het ons weten. We zijn je dankbaar!
More blog posts
More blog posts

Wil je weten hoe het er echt bij ons aan toe gaat? Neem dan eens een kijkje op onze cultuur pagina.

Onze cultuur