Ieder zichzelf, samen een team

Hé daar! Ben je op zoek naar een rol waarin je als commercieel professional niet alleen werkt aan snelle groei van jezelf, maar waarin je ook écht impact maakt door alles wat jij teweegbrengt? Dan moeten we misschien eens verder praten.
Bekijk onze vacatures
Wie wij zijn
Wij zijn The Next Label, de overkoepelende organisatie van onze labels Cooder, Buro5, Finture Careers en Vesper People. En dat allemaal onder één dak. We zijn actief in de recruitmentmarkt, en geven daar graag onze eigen draai aan. Want in onze ogen is recruitment veel meer dan alleen het maken van een match.

Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Kom werken in de sales bij The Next Label!
Word jij The Next...
Als Business Consultant bij The Next Label bestaat je werk uit meer dan alleen recruitment, je bent ook veel bezig met projectmanagement en accountmanagement. Wanneer je bij ons komt werken, gooien we je natuurlijk niet in het diepe. Als je start krijg je een uitgebreide onboarding. Samen zorgen we ervoor dat jij alle fijne kneepjes van het vak kent en met zelfvertrouwen die headset oppakt. Ook na de onboarding krijgen onze consultants trainingen. Zo blijven ze bij met de razendsnelle marktontwikkelingen en, je raadt het al, hun eigen groei.