Samen werken we er hard aan om anderen en onszelf te ontwikkelen.

Wat we doen
The Next Label is de overkoepelende organisatie van Cooder en Buro5. Met onze labels zijn we actief in IT en Finance arbeidsbemiddeling. Wat we precies doen? We geven advies aan onze klanten en verbinden ze met professionals uit de markt. Op deze manier stimuleren we groei en ontwikkeling. Dit niet alleen bij onze relaties, maar ook bij onszelf én natuurlijk binnen The Next Label als organisatie. Zo helpen we elkaar verder en maken we het verschil. Doe jij met ons mee?
Vacatures
Wat we willen
Eerst even terugblikken. Juni 2016, de start van ons eerste label Cooder. Vanaf dat moment zijn we niet meer gestopt. We timmeren hard aan de weg om aan een mooie organisatie te bouwen, met een hardwerkend en gezellig team van young professionals.

Samen gaan we ervoor om de recruitmentmarkt te veroveren. Met een sterk merk de markt op z'n kop zetten en blijven uitbreiden met nieuwe labels. Dat is wat we willen, want zo blijven we vooroplopen. Kom jij ons versterken?

Onze labels

Cooder

Het label waar het allemaal begon. Nét even een andere werkwijze in de markt. Hoe dan? Cooder heeft een vernieuwend jobplatform. Met de abonnementenoplossing bouwen we aan langetermijnsamenwerkingen met onze klanten. Wat nog meer? We maken mensen er bewust van hoe belangrijk geluk is binnen je werk.

Bezoek de website

Buro5

Buro5 stelt organisaties in staat hun groeiambities waar te maken. Hoe we het anders doen? We bieden ‘Recruitment as a Service’. Als strategisch partner laten we onze klant bewust nadenken over hun eigen behoeften. Samen met onze klant hebben we een duidelijke langetermijnvisie en creëren we een gezamenlijk doel. Buro5 regelt het.

Bezoek de website

Anders.

Waarom dan?
We zijn jong, fris en innoverend. We waarderen jou als persoon en vertrouwen op jouw toegevoegde waarde. Met jouw input bouw je mee aan de groei van de organisatie en creëer je jouw eigen doorgroeimogelijkheden.
We zijn innoverend en staan niet graag stil. Om onszelf en onze klanten te blijven uitdagen bieden we verschillende businessconcepten aan. Door marktontwikkelingen in de gaten te houden, creëren we er steeds nieuwe concepten bij. Zo denken we in de lange termijn en willen we anderen nét even voor zijn.

Snelgroeiende
organisatie

Met een duidelijk doel voor ogen, groeit onze organisatie net zo snel als ons bloed stroomt. We stoppen niet en dit willen we ook niet. Groei jij met onze labels mee?

Wist je dat? We binnen de eerste 3 jaar zijn uitgegroeid naar 60 man, 5 labels en we de flesjes bier hebben ingeruild voor een eigen bar.

Persoonlijke
begeleiding

Vallen en opstaan is belangrijk om iets te leren. We helpen je een handje bij het opstaan, want verder groeien doe je beter met persoonlijke begeleiding.

Wist je dat? Je bij ons niet één contactpersoon hebt. Naast je Teamlead heb je ook nog een buddy, salescoach en natuurlijk je collega’s om vragen aan te stellen.

Trainingen
intern en extern

Kennis is er om te delen. Dit doen we door trainingen te geven en te krijgen, zowel intern als met externe partijen. Zoals we zeiden: We zitten niet graag stil, ook niet in onze ontwikkeling.

Wist je dat? Er een persoonlijk leiderschapstrainingstraject op je te wachten staat, als je bij ons doorgroeit in je functie.

Gezellig
team

Plezier! Dit tijdens: uitjes, borrels en teambuildingsactiviteiten. Want wij geloven: Heb je het leuk op werk, dan word je er ook steeds beter in.

Wist je dat? We in maart 2020 met ons hele team op wintersport zijn geweest. “Jetzt geht’s los!”

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op, want wij zijn nieuwsgierig naar je!

Laat je horen!