Wat ons kantoor over ons vertelt

29 May 2019 - 2 min reading time

Yess… we hebben een nieuw jasje! Sinds januari 2019 werken we vanuit ons nieuwe kantoor aan de Anthony Fokkerweg, en daar zijn we trots op.

We geloven erin dat een kantoor veel meer moet uitstralen dan vier muren met wat bureaustoelen erin. Ons kantoor vertelt wie we zijn en waar we in geloven. In deze blog lees jij daar meer over. Veel leesplezier! 

Een open kantoor zorgt voor transparantie


Openheid en eerlijkheid vinden wij ontzettend belangrijk. Dit zie je niet alleen terug in onze transparante communicatie, maar ook in onze vergaderhokjesAlle ‘hokjes’ hebben glazen wanden om het open gevoel overal terug te laten zien. Hierdoor kun je als sollicitant al een blik werpen op hoe het er hier op kantoor aan toe gaat. Ook helpt het ons om niet te veel tijd kwijt te zijn met de zoektocht naar een collega, als je ‘m even nodig hebt 😉. Naast de glazen hokjes hebben we een grote kantoortuin. Een open kantoor dus, zonder afgesloten ruimtes. Dit zorgt ervoor dat we elkaar lekker kunnen aanslingeren en de werksfeer er altijd goed inzit. Aan afgesloten ruimtes doen we dus niet. Ruimtelijkheid zorgt namelijk voor rust en vertrouwen, waardoor we ook op werk lekker in ons vel zitten.  
visual
visual

Een kleurenpalet vol met energie en productiviteit


De kleuren groen, blauw en oranje kun je bij ons op kantoor niet over het hoofd zien. Ze spelen een rol om een goede balans te houden tussen een energieke sfeer en productiviteit. De oranje muren in de sollicitatieruimtes zorgen voor creativiteit en de groene muren staan voor gezondheid. Het wekt een gevoel op dat meehelpt om het beste uit jezelf te halen! Onbewust stimuleert het ons om te blijven bewegen en niet té lang vastgeplakt te zitten aan je bureaustoel. Staand of lopend een belletje doen doet namelijk wonderen! Tot slot houden de blauwe muren ons scherp… want volgens de boekjes zorgen blauwe kleuren voor meer productiviteit en wijsheid.  
Ons kantoor is groot en erg ruimtelijk. In mijn ogen staat dat symbool voor de ruimte die je krijgt binnen je werkdag én de ruimte om jezelf te ontwikkelen
Medewerker The Next Label

Planten op kantoor om te blijven ademen


Naast de groene muren zorgen ook de vele planten voor een gezonde boost. Planten zorgen voor extra zuurstof, waarvan we dagelijks een gezonde dosis nodig hebben om elkaar te motiveren en te blijven groeienWerken in een halve jungle houdt ons jong en fris. Het resultaat? Kom dat zelf maar bewonderen!  

Work hard… play hard


Tot slot belonen we hard werken met plezier. Het klinkt cliché, maar we geloven er wel in! We komen hier allemaal om keihard te werken, onszelf op persoonlijk én zakelijk vlak te ontwikkelen en om samen te werken aan onze skills als echte ondernemer. Als tegenprestatie hoort daar natuurlijk ook ontspanning en plezier bij. Een potje poolen, FIFA, even pingpongen of op vrijdag een biertje aan de bar zorgt ervoor dat we ons genoeg opladen. Samen kunnen we dan weer aan de slag en verder groeien! 
Wil jij je aansluiten bij een omgeving waar je niet naartoe komt omdát je moet werken, maar omdat je graag wíl werken?
Foutje gezien? Laat het ons weten. We zijn je dankbaar!
More blog posts
More blog posts

Wil je weten hoe het er echt bij ons aan toe gaat? Neem dan eens een kijkje op onze cultuur pagina.

Onze cultuur