The Next Label: Een jaaroverzicht

19 December 2023 - 2 min reading time

Terwijl we ons opmaken voor de feestdagen en afscheid nemen van een ongelooflijk jaar, is het tijd om terug te kijken op de overwinningen, groei en goede tijden die we hebben gehad bij TNL. Ga er lekker voor zitten, want het was een avontuur!

Nieuwe gezichten en mijlpalen


Wat een jaar was het. Onze verschillende labels hebben elk een knaller van een start gehad en dat allemaal dankzij ieders geweldige inzet. Zo hebben we 8 nieuwe TNL’ers mogen verwelkomen via referral recruitment en daar bleef het niet bij, want in totaal lopen er inmiddels 26 nieuwe gezichten rond op onze werkvloer. We worden steeds groter en daar zijn we supertrots op. 

Geïnvesteerd in groei en welzijn


We zijn altijd op zoek naar manieren om onze kennis bij te spijkeren. Zo ook het afgelopen jaar, want onze TNL’ers hebben zich verdiept in externe cursussen en trainingen waardoor ze zichzelf hebben laten groeien. Niet alleen op professioneel gebied, maar ook persoonlijk.  

De sportfanaten onder ons hebben zich van hun beste kant laten zien door gezamenlijk te boxen, padellen of een bezoekje te brengen aan de populaire gym in de (extra lange) pauzes.  

Naast fysieke ontwikkeling en gezondheid, hebben we ook met z'n allen gewerkt aan mentale gezondheid. Dankzij onze samenwerking met OpenUp houden we ons koppie koel wanneer werkdagen hectisch kunnen worden en blijven we geestelijk net zo fit als lichamelijk. Want waarom zou je het één wel trainen en het ander niet? 

Samen op pad


De paspoorten van een aantal TNL’ers hebben heel wat plekken gezien met reizen naar Milaan, Berlijn, Brighton, Antwerpen, Londen en Valencia. En ook hebben er velen mogen genieten van voortreffelijke diners of lunches. Ja, we hebben het hier over onze Incentives! Heb je een goede maand gedraaid, dan wordt dat rijkelijk beloond door het gezamenlijk te vieren en bij stil te staan. Niet zo'n goede maand gedraaid? Geen zorgen, ook daar staan we bij stil en bedenken we een passende oplossing voor. Je staat er hoe dan ook nooit alleen voor en fouten zijn er om gemaakt te worden. We zijn tenslotte allemaal mensen 😉. 

Onze evenementen van 2023


Van TNL Live tot het Beerpong Toernooi, we organiseerden maar liefst 18 evenementen. Onder andere Fit February (we maken ons bijna weer klaar...), campusbezoeken en zelfs een TNL-kookcursus – hard werken, maar nog harder plezier maken met elkaar, om onze ambitieuze doelen te kunnen blijven bereiken.  

Prestaties die we écht nog moeten benoemen  1. 645 kandidaten zijn gematcht met hun droombanen dankzij het sterke werk van onze Business Consultants. Dat is nog eens resultaat boeken. 

  2. Met 45 effectieve campagnes heeft ons marketingteam een indrukwekkende 4,11 miljoen views op alle platforms binnengehaald. Een groei van 36,56% op onze socials zegt genoeg. 

  3. Van een miljoen omzet dankzij ons marketingteam tot persoonlijke records én het behalen van de hoogste RPH ooit – we hebben hier flink wat mijlpalen bereikt in één jaar! 

Laat het nieuwe jaar maar komen!


Terwijl we dit achtbaanjaar afsluiten, heffen we het glas op elke TNL’er die een rol heeft gespeeld (iedereen) in het buitengewoon maken van 2023. We stoppen hier niet, we gaan gezamenlijk door, en kunnen niet wachten om te zien welke hoogten we samen gaan bereiken in 2024. 

Misschien kom jij ons hier wel bij helpen? Bekijk onze vacatures! 
Foutje gezien? Laat het ons weten. We zijn je dankbaar!
More blog posts
More blog posts

Wil je weten hoe het er echt bij ons aan toe gaat? Neem dan eens een kijkje op onze cultuur pagina.

Onze cultuur