Een banenmarkt waar student en werkgever elkaar ontmoeten

22 March 2019 - 2 min reading time

's Ochtends voor dag en dauw gingen Alexander, Michelle en Mariken bepakt en bezakt op weg naar Nieuwegein.

Eenmaal aangekomen in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein versierden we onze stand met Cooder vlaggetjes, een banner en flyers. De hogeschool Tio biedt hbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van: Hotelmanagement, Eventmanagement, Toerisme en Business. Elk jaar organiseert de Tio een Career Event. Op dit event waren 150 bedrijven, en wel 1500 studenten van allemaal verschillende studieachtergronden over heel Nederland aanwezig. Wij stonden er voor de studies Commerciële Economie & Ondernemerschap en International Business Management.
visual
visual

 De Cooder stand


Het was leuk en interessant om zoveel verschillende studenten te ontmoeten en te vertellen over de cultuur van Cooder en natuurlijk over de inhoud van de functie. De studenten waren nieuwsgierig en stelden veel vragen. Na een leuk babbeltje met de studenten mochten ze aan het rad draaien om een leuk aandenken mee te nemen. Velen maakten we happy met een sporthandoek, een Cooder mok of een notitieboekje. Dit heeft ervoor gezorgd dat het een hele geslaagde dag voor ons was! 
Na zes uur praten met veel verschillende studenten gingen we met een tevreden gevoel weer terug naar Amsterdam. Met een aantal staan we nog steeds in contact, en hopen we in de toekomst een mooie samenwerking mee op te bouwen! 

 

We zijn nog op zoek naar Consultants, iets voor jou?
Foutje gezien? Laat het ons weten. We zijn je dankbaar!
More blog posts
More blog posts

Wil je weten hoe het er echt bij ons aan toe gaat? Neem dan eens een kijkje op onze cultuur pagina.

Onze cultuur